Over 4T Communicatie

Arnie mensink Communicatie4T is het adviesbureau van Arnie Mensink, freelance adviseur en trainer. Specialist in interne en corporate communicatie. Hij is sinds 1988 actief in het vak als medewerker, manager en adviseur. Steeds meer in de rol van coach, begeleider en inspirator. Gericht op de ontwikkeling van communicatiespecialisten: managers en medewerkers. Met aandacht voor effectiviteit van en binnen teams.

Eenmanszaak in communicatie

4T is opgericht in 1998. Met de ambitie bij te dragen aan de ontwikkeling van communicatie van mensen en organisaties. Na ruim 20 jaar is die ambitie er onverminderd. Nog steeds is 4T een eenmanszaak. Actief in een netwerk van opleidingsinstituten, trainers, communicatiespecialisten en cliƫnten in de profit- en de nonprofitsector. Het kantoor ligt aan de rand van de Utrechtse binnenstad. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en fiets. Met de auto kan ook: voldoende (betaalde) parkeerruimte.

Communicatie een wondermiddel?

Communicatie voor wonderenDus niet. Niet in de visie van 4T. Communicatie kan inferieure producten niet verhullen. Dat geldt ook voor gebrek aan leiderschap en visie, een zwakke cultuur, ongefundeerde keuzes of onverantwoord handelen tegenover stakeholders. Een kritische blik naar de eigen organisatie is voorwaarde voor geloofwaardige communicatie. Niet iedereen is het daar mee eens. Hoeft ook niet.
Alleen…., als je met 4T in zee gaat, weet je zeker dat het onderwerp ter sprake komt.

Bewaren

Bewaren